Ga naar de inhoud

mooi afscheid

uitvaartbegeleiding

Hof van Afscheid en mooi afscheid uitvaartverzorging zijn zusterbedrijven. Het is dus ook mogelijk de volledige uitvaart door ons te laten verzorgen en daarbij gebruik te maken van ons mooie gebouw Hof van Afscheid.

We vertellen u graag iets meer over mooi afscheid uitvaartverzorging:
De periode tussen het overlijden van uw dierbare en de crematie- of begrafenisplechtigheid is een ingrijpende. U neemt onder hoge druk en in een zeer korte tijd veel beslissingen.
De emoties die horen bij het verlies kunnen hierdoor behoorlijk in de verdrukking komen. Mooi afscheid uitvaartverzorging is erin gespecialiseerd deze druk bij u weg te nemen. We doen dit door u op een rustige manier de mogelijkheden voor te leggen en u in uw eigen tempo keuzes te laten maken. 

We adviseren u zorgvuldig en gaan daarbij zo veel mogelijk op zoek naar datgene wat het beste bij u past. In deze aanpak van mooi afscheid uitvaartverzorging is bovendien veel oog voor detail en ruimte voor symbolen en rituelen zodat u écht bezig kunt zijn met het verlies van uw dierbare. Het is onze overtuiging dat, zodra u zich niet meer hoeft te bekommeren om allerlei praktische zaken, het rouwen op een goede manier gestalte kan krijgen.

Mooi afscheid uitvaartverzorging is een kleinschalige uitvaartonderneming met medewerkers die zich op een warme en betrokken manier richten op de nabestaanden.
Dus voor een uitvaart in Apeldoorn of directe omgeving, met persoonlijke begeleiding, moet u bij mooi afscheid uitvaartverzorging zijn.op 

melding van overlijden

Een overlijden kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week melden op 

We staan u dan direct te woord en terzijde.

Is er nog geen sprake van overlijden, maar wilt u vrijblijvend meer informatie, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, via e-mail of via het contactformulier op onze website.