Ga naar de inhoud

Hof van Afscheid

Hof van Afscheid beschikt over drie ruime familiekamers. Deze kamers zijn 24 uur per dag toegankelijk. De directe naasten beschikken over een sleutel waardoor ze ieder moment van de dag een bezoek kunnen brengen aan hun overleden dierbare. 

De kamers zijn ruim van opzet en hebben brede deuren, zodat families hun overleden dierbare respectvol kunnen in- en uitdragen. 
Met de vormgeving en inrichting van de familiekamers beogen we dat u zich daar, voor zover mogelijk, op uw gemak voelt. 

Onze 24-uurskamers

familiekamer
Levensboom

familiekamer
Horizon

familiekamer
Herinnering

Hof van Afscheid beschikt verder over een warm gestileerde verzorgingsruimte waar overledenen kunnen worden verzorgd, gekleed en in de uitvaartkist gelegd. Bij deze verzorging kunnen de naasten indien gewenst ondersteuning van onze medewerkers krijgen. Aangrenzend aan de verzorgingsruimte bevindt zich de gekoelde ruimte.

In de pantry hebben de bezoekers onbeperkt de beschikking over koffie, thee of frisdrank.

Hof van Afscheid beschikt over twee ruimtes voor uitvaartplechtigheden en condoleances voor een uitvaart in Apeldoorn 

Zuiderhoekzaal

In de Zuiderhoekzaal kan iedereen ruim en comfortabel plaatsnemen. Het schitterende glas-in-loodraam draagt bij aan een sfeervolle ambiance. De plek ‘onder’ het glas-in-loodraam leent zich ook uitstekende voor een (kleinere) uitvaartplechtigheid. In de Zuiderhoekzaal is een vleugel en Eminent Omegan orgel beschikbaar. Ook is de zaal uitgerust met twee beeldschermen voor het vertonen van foto’s en/of video’s. 

Uitbreidbaar tot 300 personen 
Het aantal plaatsen in de Zuiderhoekzaal kan desgewenst worden uitgebreid, door het koppelen met de Hofzaal, waardoor de capaciteit wordt vergroot tot circa 300 personen.

Zuiderhoekzaal

tot 300 personen
live video streaming beschikbaar

Hofzaal

Een uitvaartplechtigheid in een intieme setting: er kan worden gesproken, geluisterd naar muziek en er kunnen foto’s of video getoond worden. Ook in de Hofzaal is de vleugel beschikbaar. De Hofzaal biedt plaats aan maximaal 50 personen.  

De Hofzaal is tevens de ruimte waar condoleances kunnen plaatsvinden. Als de groepsgrootte erom vraagt, is deze ruimte eenvoudig te vergroten.

Hofzaal

tot 50 personen
live video streaming beschikbaar