Hof van Afscheid beschikt over drie ruime familiekamers. Deze kamers zijn 24 uur per dag toegankelijk. De directe naasten beschikken over een sleutel waardoor ze ieder moment van de dag een bezoek kunnen brengen aan hun overleden dierbare.

De kamers zijn ruim van opzet en hebben brede deuren, zodat families hun overleden dierbare respectvol kunnen in- en uitdragen.

familiekamer

Levensboom

familiekamer

Horizon

familiekamer

Herinnering

In de pantry hebben de bezoekers onbeperkt de beschikking over koffie, thee of frisdrank.

Hof van Afscheid beschikt verder over een warm gestileerde verzorgingsruimte waar overledenen kunnen worden verzorgd, gekleed en in de uitvaartkist gelegd. Bij deze verzorging kunnen de naasten indien gewenst ondersteuning van onze medewerkers krijgen. Aangrenzend aan de verzorgingsruimte bevindt zich de gekoelde ruimte.

Hof van Afscheid beschikt over twee zalen voor uitvaartplechtigheden en condoleances

Zuiderhoekzaal

(live video-streaming beschikbaar)

In de Zuiderhoekzaal staan 165 stoelen elegant opgesteld zodat iedereen veilig kan plaatsnemen met inachtneming van 1,5 meter afstand. Het schitterende glas-in-loodraam draagt bij aan een sfeervolle ambiance. In de Zuiderhoekzaal is een vleugel beschikbaar. Ook is de zaal uitgerust met twee beeldschermen voor het vertonen van foto’s en/of video.

Het aantal zitplaatsen in De Zuiderhoekzaal kan zodra de 1,5 meter-maatregel komt te vervallen, desgewenst tot circa 500 worden uitgebreid.

Hofzaal

 

(live video-streaming beschikbaar)

 

In een intieme setting kan er worden gesproken, geluisterd naar muziek en kunnen foto’s of video getoond worden. Ook in de Hofzaal is de vleugel beschikbaar.

De Hofzaal is tevens de ruimte waar condoleances kunnen plaatsvinden. Als de groepsgrootte erom vraagt, is deze ruimte eenvoudig te vergroten.