mooi afscheid

mooi afscheid uitvaartverzorging is van Nicole van den Bos en Richard Kievits en zij zijn tevens eigenaar van het Hof van Afscheid.
Binnen mooi afscheid uitvaartverzorging zijn meerdere uitvaartverzorgers en gastvrouwen actief: Judie Musch, Joke Reinders, Mellody Alberts, Nicole van den Bos, Ria Tolsma en freelance uitvaartverzorgers Edith Mulder en Renate Stamsnieder.

mooi afscheid uitvaartverzorging verzorgt uitvaarten voor iedereen die ons nodig heeft in Apeldoorn en (ruime) omgeving. Onze mensen houden van hun werk en dat is terug te zien in hun betrokkenheid en in de manier waarop ze hun werk doen.

Opbaringen worden thuis, dan wel bij de bestaande uitvaartcentra en opbaarlocaties (waaronder Hof van Afscheid) verzorgd. De keuze van de familie is daarin bepalend, dus wij zullen u nooit verplichten om gebruik te maken van ons eigen gebouw.

Vanzelfsprekend kunt u bij mooi afscheid uitvaartverzorging terecht voor zowel een begrafenis als een crematie; ongeacht waar en hoe u bent verzekerd.